Convocatòria de places d’EET per a Madrid

1087

El termini per presentar les sol·licituds finalitza el 16 de febrer

Segons ens ha comunicat la Subdirecció General d’Inspecció de les Telecomunicacions, el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) del 26/01/2018 s’ha publicat la convocatòria per cobrir places vacants de funcionaris a Madrid. Les places destinades als EET les podeu trobar a partir de la pàgina 54  de la convocatòria. El termini per presentar les sol·licituds finalitza el 16 de febrer de 2018. CONVOCATÒRIA
Presentació de les sol·licituds:
– Les sol·licituds ajustades al model publicat com a annex III d’aquesta Resolució, es dirigiran a la Sotssecretaria del Ministeri d’Energia, Turisme i Agenda Digital, Sotsdirecció General de Planificació i Gestió de Recursos Humans, i es presentaran en el Registre General del Ministeri (passeig de la Castellana, 160, 28071 Madrid) o en les oficines al fet que es refereix l’article 16.4 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.
– Les sol·licituds i altres documents acreditatius hauran de presentar-se en format DIN-A4, sense enquadernació, amb una sola grapa i per una sola cara.
– Les sol·licituds a través d’Internet o del Portal Intranet (PROA). Els funcionaris podran presentar la seva sol·licitud per via electrònica, mitjançant l’emplenament dels models normalitzats que apareixen en la següent adreça d’Internet: www.minetad.gob.es , seguint els tràmits concrets de gestió administrativa i els criteris específics d’utilització de tècniques electròniques continguts en l’annex IV d’aquesta convocatòria.

Total Page Visits: 1083 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorL’ICO obre noves línies de financiació per aquest 2018
Artículo siguienteX Jornada Tecnològica del CAC: L’impacte de la televisió per Internet en el panorama audiovisual

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí