AI & Big Data Congress ’22. INSCRIPCIONS OBERTES!

588

 

25-26 octubre 2022 | Auditori AXA Barcelona & live streaming

 

El dies 25 i 26 d’octubre del 2022, se celebrarà a l’Auditori AXA de Barcelona, la 8a edició del congrés de referència sobre Intel·ligència Artificial i Big Data al sector empresarial organitzat pel CIDAI, Centre of Innovation for Data Tech and Artificial Intelligence. El congrés es podrà seguir en format presencial i en línia (live streaming), el dia 25 serà presencial & live streaming a l’Auditori AXA Barcelona, i el dia 26 es retransmetrà només per streaming.

 

A l’AI & Big Data Congress descobriràs avenços rellevants en el camp de la Intel·ligència Artificial i l’explotació de grans volums de dades. Aquest esdeveniment és un punt de trobada entre professionals, proveïdors tecnològics i empreses que vulguin desenvolupar o estiguin duent a terme projectes en l’àmbit de la IA i la Ciència de les Dades. De nou oferirem sessions d’estratègia, tecnologia i workshops especialitzats. Entrada GRATUÏTA, no t’ho perdis!

 

CONSULTA EL PROGRAMA I INSCRIU-T’HI

 

Total Page Visits: 2521 - Today Page Visits: 2
Artículo anteriorEl COETTC als actes institucionals de la Diada de Catalunya
Artículo siguienteWebinar sobre UNICO-Edificis 13/10

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí