StopCovid19Cat, l’app per detectar el COVID-19

860

Aquesta aplicació, iniciativa de la Generalitat de Catalunya, contribuirá a detectar la malaltia, er un seguiment dels pacients, veure com evoluciona la pandèmia i afavorir la presa de millors decisions.
El seu funcionament és senzill, es descarrega, es posen les dades de l’usuari, i si es tenen símptomes es realitza un test que proporcionarà la informació necessària i així, controlar l’estat de salut sense haver de sortir de casa, mantenint el confinament i sense tensionar els serveis sanitaris. Aquestes dades s’envien al sstema sanitari que ho gestiona segons la gravetat de cada cas.
Us la podeu descarregar tant a Apple com a Android, us deixem els enllaços:

L’app també permetrà fer un seguiment en el temps dels pacients, amb la qual cosa s’obtindrà un coneixement major sobre l’evolució de la pandèmia a tot el país i de forma localitzada per població.

Total Page Visits: 1946 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorCOVID-19: Ajuda Tècnica Teletreball
Artículo siguienteProcediment per denúncies online dels Mossos d’Esquadra

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí