El COETTC a la inauguració del curs 2023 de la UPC

247

El COETTC va assistir, aquest passat divendres 6 d’octubre, a l’acte d’inauguració del curs acadèmic 2023-2024 de la UPC. 

L’Auditori de l’edifici Vèrtex de la UPC va acollir l’esdeveniment, que aquest any proposava un acte d’inauguració molt diferent, en format presencial i podcast, per inspirar una mirada diferent del curs 2023-2024.

 

 

Durant la inauguració, conduïda per la periodista Mercè Folch, hi va intervenir el conseller d’Investigació i Universitat, Joaquim Nadal, el rector Daniel Crespo, la presidenta del Consell Social, Montse Guàrdia i l’invitat Bernat Armengué, fotoperiodista guanyador del premi Pulitzer 2023 de fotografia i alumne de la UPC. També es va fer el reconeixement a les persones de la comunitat UPC guardonades durant l’any 2022 i les que van rebre el premi del Consell Social. 

 

Total Page Visits: 446 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorLa vicedegana del COETTC en el 5è aniversari de la Comissió de Dones i Igualtat de la Intercol·legial
Artículo siguienteÈxit The District 2023 amb la participació de 10.467 professionals

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí