Conclusión parla amb José Luís Lárregola durant el Segon Taller de Xarxes de RdA i SGE a Santa Fe

1044

El Segon Taller de Xarxes d’Aprenentatge d’Eficiència Energètica (RdA) i Sistemes de Gestió de l’Energia (SGE) que va tenir lloc a la provincia de Santa Fe, amb l’objectiu que les empreses participants puguin realitzar un “ús òptim de l’energia i així aconseguir major competitivitat”.

Entre els ponents es trobava José Luís Lárregola, tresorer del COETTC, Consultor, Cap de Projectes i Professor d’Universidad a l’Área d’Energia i la seva opinió sobre aquest tema ha estat recollit pel diari La Conclusión d’Argentina.

Notícia Sencera

Total Page Visits: 2343 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorCursos Gratuïts d’Eficiència Energètica
Artículo siguienteCreació del portal per a subastes electròniques de l’ATC

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí