Creació del portal per a subastes electròniques de l’ATC

840

El passat 21 de febrer es va publicar el Decret 41/2019, de 19 de febrer, de creació i funcionament dels mitjans electrònics, informàtics i telemàtics per a la celebració de subhastes públiques electròniques per part de l’Agència Tributària de Catalunya (ATC).

Així, es dona llum verd per a la creació d’un portal específic dins de la seu electrònica de l’ATC  per a la realització de subhastes públiques electròniques dels bens que han estat embargats per aquesta entitat i per altres de la xarxa de Tributs de Catalunya amb les quals s’hagi signat un conveni o acord de col·laboració.

L’objectiu es promoure la concurrència i públic, ja que, hi podrà accedir tothom qui estigui interessat a participar en les subhastes. A més, simplificarà i facilitarà els tràmits; donarà seguretat jurídica als processos, i en garantirà la transparència.
Aquesta és l’última fase del procés d’integració del procediment de recaptació executiva que l’ATC va començar l’any 2017.
Es preveu que la primera subhasta d’aquestes característiques es dugui a terme durant el segon trimestre d’aquest any.

Total Page Visits: 5621 - Today Page Visits: 2
Artículo anteriorConclusión parla amb José Luís Lárregola durant el Segon Taller de Xarxes de RdA i SGE a Santa Fe
Artículo siguientePublicació de la Instrucció 1/2019 amb relació al procediment a seguir per inspecció PCI

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí