L’ETT Valentí Carbonell crea un sensor per calibrar la distància de seguretat del COVID-19

986

L’enginyer Valentí Carbonell, confinat a Palamós, ha creat un sensor de distància per ultrasons, amb sensors d’humitat i temperatura, calibrats amb les condicions en què pot persistir el coronavirus (link escollir idioma). Cap del departament de tecnologia de l’INS Palamós i antic supervisor d’antenes de la desapareguda Ràdio Liberty, Carbonell l’ha dissenyat altruistament, obert a tothom. Notícia del Punt Avui

Veure Entrevista

 

Total Page Visits: 2064 - Today Page Visits: 3
Artículo anteriorProcediment per denúncies online dels Mossos d’Esquadra
Artículo siguienteAjuts als autònoms per fer front a les conqüències del COVID-19

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí