Inscriu-te a la X Cursa Intercol·legial!

1090

El pròxim 18 de maig ens tornem a posar els dorsals per correr la X Cursa Intercol·legial 2019, “La Intercol”.
Així, per desè any consecutiu diferents col·legis i associacions de professionals de Catalunya s’uneixen per poder organitzar una nova edició de la Cursa Intercol·legial. Entre ells, el COETTC.
A més de fomentar la pràctica de l’esport entre els professionals del nostre país, la cursa té com a finalitat divulgar i reforçar els beneficis i la funció social dels col·legis i associacions professionals davant la societat, el món empresarial, les administracions i l’opinió pública.

Aquest any com a novetat hi haurà tres curses:
· Cursa de 10 km (categories júnior, sènior i veterà) puntuable a la lliga Championchip.         Inscripció amb xip propi 10€ amb Xip de lloguer 12€.
· Cursa familiar de 5 km. Inscripció amb xip propi 10€ amb Xip de lloguer 12€.
· Cursa infantil de 5 km. Inscripció gratuïta amb xip propi i de 2 € amb xip de lloguer.

El recorregut consta de dues voltes a un circuit de 5km i una volta en el cas de les curses familiar i infantil i tindrà lloc a la zona de la Mar Bella de Barcelona, amb el punt d’arribada i sortida situat al moll de Mestral del Port Olímpic.
La cursa s’adreça a col·legiats i associats dels respectius col·lectius professionals organitzadors, i està oberta també a la participació de familiars i amics dels corredor.

 

 

Total Page Visits: 5895 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorJornades Gratuïtes de CTE i Passivhaus
Artículo siguienteAjuts per a la innovació, la internacionalització i la industrialització

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí