Martí Grau, premi al millor expedient del Grau d’Enginyeria Telemàtica de l’ETSE

1726

Martí Grau va rebre el Premi al millor expedient del Grau d’Enginyeria Telemàtica de l’ETSE del curs 2015-16 de la URV.  A l’acte va assistir Jordi Farré, degà del COETTC i va fer entrega del Diploma del COETTC que així ho indica.
L’acte estava emmarcat en la inauguració del curs acadèmic a l’ETSI on es va dur a terme la classe magistral ‘El rol i els reptes de la robòtica quirúrgica’ a càrrec dels investigadors de la Universitat Politècnica de Catalunya Josep Amat i Alicia Casal que a més, van donar el tret de sortida a la carrera d’enginyeria biomèdica amb el repte de crear d’òrgans funcionals.

Total Page Visits: 1549 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorDenuncian que los técnicos que miden ondas electromagnéticas carecen de formación
Artículo siguienteCurs de formació general per a perits judicials a Tarragona

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí