Visats dels documents per la transformació de vehicle de combustió a elèctric

1014

Com ja us hem anat informant sobre la confecció de fitxes tècniques reduïdes de vehicles en altres publicacions, ara us comuniquem que des del passat 1 d’octubre va entrar en vigor la revisió 5 del Manual de Reformes de Vehicles, on es contempla per primera vegada la transformació a vehicles elèctrics o híbrids i les seves modificacions, així com la modificació, substitució, addició o reubicació del sistema d’acumulació d’energia recarregable en els vehicles elèctrics o híbrids.

Des de la secretaria tècnica del COETTC podeu realitzar el visat dels documents relacionats en aquest tràmit.

Tal com es recull en el RD 866/2010, per a poder realitzar aquests canvis és necessària la realització d’un projecte tècnic redactat per tècnic competent, així com de la certificació final d’obra que donarà la conformitat per part del tècnic que les obres i/o instal·lacions han estat realitzades segons projecte.

Atès que els ETT som competents per a la realització de projectes i certificacions d’aquestes transformacions (serveixi com a exemple aquesta resolució emesa per la Direcció d’Indústria Energia i Mines de la Xunta de Galícia), la Secretaria Tècnica ha habilitat a la plataforma de visats els següents tipus de treball:
· VEH – Projecte Tècnic de reforma de vehicles.
· CVEH – Certificat final d’obra de projecte de reforma de vehicles.
· FTVEH – Fitxa tècnica de vehicle.

Igualment, amb la pròxima entrada dels vehicles connectats/autònoms, la Secretaria Tècnica del COITT ja ha habilitat en la plataforma de visats el tipus de treball CRVEH corresponent al certificat de funcionament i nivells radioelèctrics en vehicles.

RECORDEU: Tal i com vam anunciar en la notícia del 25/01/2018 (enllaç) Tenim accés a 60.000 expedients de l’eina de Gestió Integral de Vehicles (GIVEH) del Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat. Per accedir-hi envia mail a secretaria.tecnica@coettc.info, amb totes les dades que tinguis del vehicle a legalitzar.

Total Page Visits: 1100 - Today Page Visits: 3
Artículo anteriorMarina Prats, premi al millor expedient acadèmic en Telecomunicació de la URV
Artículo siguiente5a edició del curs Introducció del nZEB

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí