Subvencions per a l’adquisició de vehicles eficients

938

El DOGC ha publicat ajuts per incentivar la mobilitat eficient i sostenible, una específica per a persones físiques i l’altra a la resta de possibles destinataris dels ajuts (administració pública, empresa privada, autònoms, comunitat de propietaris, ….). L’objectiu dels ajuts és l’adquisició de vehicles sostenibles i infraestructura de recàrrega (persones físiques) i per totes les actuacions en vehicles sostenibles, infraestructura de recàrrega, promoció de préstecs de bicicleta elèctrica i actuacions de plans de desplaçament d’empresa (PTT o PDE) per la resta.
El termini de presentació de sol·licituds és el 31 de desembre de 2019 o fins que s’esgoti el pressupost per cada partida.

Els ajuts són:
· Persones físiques: Resolució EMC/1322/2019, de 14 de maig, per la qual es fa pública la convocatòria de l’any 2019 per a la concessió de subvencions del Programa d’incentius a la mobilitat eficient i sostenible, destinada a les persones físiques (Programa MOVES)
· Administració pública, empresa privada, autònoms, comunitat de propietaris, …: Resolució EMC/1323/2019, de 14 de maig, per la qual es fa pública la convocatòria de l’any 2019 per a la concessió de subvencions del Programa d’incentius a la mobilitat eficient i sostenible (Programa MOVES).

Les dues estan regulades pel Reial Decret 72/2019, de 15 de febrer, pel qual es regula el Programa d’incentius a la mobilitat eficient i sostenible (Programa MOVES) té per objecte establir les bases reguladores per a la concessió d’ajuts a actuacions de suport a la mobilitat basada en criteris d’eficiència energètica, sostenibilitat i impuls de les energies alternatives, inclosa la disposició de les infraestructures de recàrrega de vehicles elèctrics adequades en tot el territori nacional.

Aquests ajuts estan regulats per l’Instituto para la Diversificación y Ahorro de la Energía (IDAE), i a Catalunya, l’Institut Català d’Energia (ICAEN), n’és l’òrgan gestor.

Total Page Visits: 3325 - Today Page Visits: 1
Artículo anterior2a edició del curs Expert en instal·lacions elèctriques de baixa tensió i energies renovables
Artículo siguienteS’aprova el Pla Tècnic Nacional de la TDT i la concessió directa d’ajuts

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí