Es publica el Pla Anual Integrat d’ajuts del MINEAD

650

Aquest projecte suposa un ampli conjunt de programes d’ajuts públics que persegueixen objectius que abasten diferents àmbits:El foment de la societat de la informació, de l’economia digital i les activitats de R+D+i en l’àmbit de les tecnologies de la informació i les comunicacions, les actuacions de suport i dinamització del sector turístic, així com la creació d’un marc energètic adequat per al foment de la competitivitat empresarial en els diferents sectors econòmics.

Les convocatòries dels diferents ajuts d’aquest pla estan previstes a l’Annex I i les accions de suport amb contingut econòmic a l’Annex II.

Pla Anual Integrat d’ajuts del MINEAD

Total Page Visits: 479 - Today Page Visits: 3

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here