El INE seguirá la pista de los móviles de toda España durante ocho días

1026

L’Institut Nacional d’Estadística (INE) coneixerà com es mouen els espanyols gràcies als seus telèfons mòbils. Durant quatre dies laborables de novembre, un diumenge i tres dies de vacances seguirà els moviments dels terminals, segons confirmen fonts de l’organisme. Això sí, les dades seran completament anònims: gràcies a un acord pioner a Europa amb les tres principals operadores, l’institut estadístic rebrà les posicions agregades dels números, però no els titulars de les línies. VEURE NOTÍCIA D’EL PAÍS

Foto: SANTI BURGOS

Total Page Visits: 1848 - Today Page Visits: 1
Artículo anterior2413 municipis espanyols ja estan adaptats per la recepció de la TDT
Artículo siguienteJornada “La Transformació Digital a l’Enginyeria” del METGEC

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí