Problemes amb les trucades a mòbils. Entrevista degà COETTC

837

Aquest passat 5 de juny, el Diari Més Digital va entrevistar al degà del COETTC, Jordi Farré, per entendre quin problema hi ha, des de fa unes setmanes, amb les trucades de mòbils que fan els ciutadans de les províncies de Tarragona, Lleida i Girona. I és que algunes teleoperadores com Vodafone o Movistar han iniciat la desconnexió de la xarxa 3G a favor de les 4G i 5G, i aquestes últimes requereixen molt espai i els obliga a una reorganització.

 

Aquells mòbils mal configurats o antics (en els nous no passa, ja estan configurats per utilitzar la xarxa 4G) estan utilitzant trucades amb 2G, que fa que les trucades es tallin perquè utilitzen la qualitat més baixa. Per tal d’evitar això, s’haurà de revisar la configuració del nostre telèfon (Ajustes tarjeta SIM) i veure que tenim l’opció “Llamada 4G” activada, tot i que segons la marca podrà variar el procediment.

 

Veure notícia

 

 

Total Page Visits: 2151 - Today Page Visits: 7
Artículo anteriorCongrés “El creuament de la llei i la tecnologia en els nous entorns disruptius”.
Artículo siguientePrograma ACCELERA MARTORELL Reptes de la Mobilitat Sostenible

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí