Consulta pública prèvia per elaborar el projecte per a la seguretat de les xarxes i serveis 5G

746

Termini de presentació d’aportacions 13 de desembre.

S’inicia la consulta pública prèvia, a l’efecte d’elaborar un projecte de norma relativa a la seguretat de les xarxes i serveis 5G, de manera que qualsevol subjecte, persona o interessat pugui emetre les seves opinions o presentar els comentaris i documents que estimi oportú.

Seguint el que es preveu en la Recomanació (UE) 2019/534, el Govern va elaborar i va remetre a ENISA la seva anàlisi de riscos nacional i es disposa a iniciar amb aquesta consulta prèvia un procés normatiu per a incorporar al nostre Ordenament jurídic les recomanacions de la Comissió i les acordades entre els Estats membres per a afrontar els riscos de les xarxes 5G.

Total Page Visits: 917 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorPresentació d’eines de suport a la gestió municipal en matèria de contaminació acústica i lumínica
Artículo siguienteInformació resintonització canals TDT 2on dividend digital

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí