Inscriu-te ja a #LaNit2022!

435

El 17 de febrer de 2022 l’Auditori de Barcelona (C/Lepant, 150) acollirà la 27a edició de la “Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica”, l’esdeveniment de referència del sector TIC a Catalunya.

 

Dues setmanes abans del Mobile World Congress i després de la celebració de la fira audiovisual ISE a Barcelona, l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat) i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica (COEINF) uneixen esforços per celebrar conjuntament aquesta trobada, que -complint totes les recomanacions sanitàries- tornarà a reunir professionals, empreses, administració pública, universitats, associacions i institucions del món TIC del país.

 

Si vols assistir-hi, no esperis més i compra ja la teva entrada! Un any més, els associats i col·legiats del COETTC disposen d’entrades gratuïtes i entrades amb preus reduïts. No ho pensis més… Has de ser-hi!

 

Us recordem que des del 4 de novembre al 14 de gener és possible fer arribar les candidatures als “Premis de la 27a Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica”a través del correu electrònic comunicacio@lanit.cat 

 

Formulari entrades gratuïtes/entrades preus reduïts

 

Més informació a lanit.cat

 

Noticia relacionada: “Oberta convocatòria Premis de la 27a Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica”

 

Total Page Visits: 585 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorJornada formació: ISACA BCN “La Transformación Digital Avanza, Auditoría la Alcanza”, a càrrec de Arnulfo Espinosa
Artículo siguienteProgrames Màster UPM

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí