Normativa pel disseny de projectes per a enginyers

627

Partint de la base que qualsevol instal·lació relacionada amb l’ús de serveis de telecomunicació i sectors relacionats requereix d’una fase inicial de disseny realitzada per enginyers, és de summa importància que per part dels enginyers que elaboreu aquests projectes, es  tingui ple coneixement de tots els aspectes reglamentaris i normatius que han de plasmar-se en el disseny d’aquests projectes. DOCUMENT NORMATIVA CLAU DISSENY PROJECTES

Actualment existeix un extens marc normatiu en contínua evolució en el nostre sector, i és per això necessari comptar amb un document guia que faciliti l’entorn de treball de l’enginyer a l’hora de conèixer les normes relacionades amb cada tipus de projecte.
En el document adjunt, elaborat per UNEIX amb la col·laboració d’AMETIC, podreu consultar la relació de normativa clau per al mercat digital associada a les Tecnologies Habilitadores Digitals (THD), Ciberseguretat i Protecció dels Ciutadans, Indústria 4.0, Smart Cities, Connectivitat de l’Automòbil i Mobilitat Sostenible, Infraestructures de Telecomunicació, etc., podent els inscrits en el registre de lliure exercents del Col·legi, consultar des de la vostra zona privada les normes elaborades en vigor, que en el cas que en no estiguessin disponibles, sempre podreu sol·licitar la seva inclusió dirigint un email indicant la norma a info@coettc.info

Total Page Visits: 3056 - Today Page Visits: 2
Artículo anteriorCanvis en la tramitació dels expedients de solar
Artículo siguientePublicada al BOE la resolució per a la liquidació de les instal·lacions de producció i de les instal·lacions d’autoconsum.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí