25na Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica

734

El pròxim 17 de febrer se celebrarà La 25na Nit de les telecomunicacions i la informàtica, l’acte institucional pioner i de referència del sector de les Telecomunicacions i Tecnologies de la informació, que tindrà lloc a L’Auditori de Barcelona (Carrer de Lepant, 150). Com cada any, el COETTC està com a col·laborador d’aquesta cita increïble per al nostre sector.

Per això, els interessats en assistir-hi podran disposar d’entrades amb descomptes omplint aquest FORMULARI.

Aquí podeu trobar una oportunitat única de poder fer networking amb professionals, empreses, administració pública, associacions i institucions del sector TIC.
A més, durant aquest acte es farà el lliurament dels Premis de La Nit: els premis Salvà i Campillo, guardons de prestigi que reconeixen la personalitat de l’any i l’emprenedoria, els premis Alan Turing, de reconeixement al CIO de l’any i a la responsabilitat social, el premi a la Comunicació i Divulgació de les TIC, així com l’entrega del Premi d’Honor de La Nit. A més, aquest any la festa estarà amenitzada per la Salseta del Poble Sec.

La Nit està organitzada conjuntament per l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat) i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF). MÉS INFO

Total Page Visits: 756 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorCurs d´introducció a la metodologia BIM amb el IFC Builder
Artículo siguienteCurs d’Iniciació al CYPECAD

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí