Fòrum de la Seguretat de la Informació

1239

El 22 de novembre, l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) i l’Institut d’Estudis de la Seguretat organitzen el Fòrum de la Seguretat: La seguretat de la informació en el Reglament Europeu de Protecció de Dades a l’Edifici Torre Telefònica de la Diagonal.
Amb aquesta activitat es vol reflexionar sobre la privacitat de les dades en el món actual on la tecnologia i Internet són imprescindibles per a la vida moderna, detectar quins són els principals riscos i definir quines eines es necessiten per poder defensar i garantir el dret a la intimitat.
El Fòrum comptarà amb la participació de ponents i personalitat d’alt nivell dins del sector. Programa Fòrum de la Seguretat
L’assistència és lliure, però es requereix inscripció prèvia:
Tel. 93 5527800
jornades.apdcat@gencat.cat

 

Total Page Visits: 847 - Today Page Visits: 1

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí