9 de març. 28a Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica

413

Tot a punt per a la 28a Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica

 

La cerimònia, que estarà presidida pel conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat, Roger Torrent, girarà enguany entorn de les TIC, el canvi climàtic i la sostenibilitat

 

El proper dijous, 9 de març, l’Auditori de Barcelona acollirà la 28a edició de la “Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica” (www.lanit.cat), la gran trobada del món TIC del país que aglutina professionals, empreses, administració, associacions i institucions sector, i que organitzen conjuntament l’Associació Catalana d’Enginyeria de Telecomunicació i Tecnologies Digitals (Telecos.cat) i el Col·legi Oficial d’Enginyeria Informàtica de Catalunya (COEINF). La gala, que també es podrà seguir per Internet (www.lanit.cat/streaming), comptarà amb la participació ja confirmada del conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat, Roger Torrent; de la secretària de Polítiques Digitals, Gina Tost; del secretari de Telecomunicacions i Transformació Digital, Sergi Marcén; de la tinenta d’Agenda 2030 de l’Ajuntament de Barcelona, Laia Bonet; i del president delegat de l’Àrea d’Innovació de la Diputació de Barcelona, Marc Verdaguer (entre d’altres autoritats, llistat disponible a www.lanit.cat/inscrits/).

 

L’acte s’iniciarà a les 19.30 hores amb les paraules de benvinguda del degà del COEINF, Eduard Martin, i del president de Telecos.cat, Pedro Linares. A continuació prendrà protagonisme el leit motiv de la gala d’enguany, “les TIC, el canvi climàtic i la sostenibilitat”, amb l’emissió d’un vídeo especial i un doble homenatge a dues iniciatives que són capdavanteres en aquest camp: el departament de Ciències de la Terra del Barcelona Supercomputing Center i el programa Planeta Net de l’Institut de Ciències Fotòniques.

 

La cerimònia continuarà amb el lliurament dels Premis Salvà i Campillo (guardó de prestigi que reconeix la personalitat destacada i l’emprenedoria), Joan Clarke (que premiarà al CIO destacat), Alan Turing (al compromís social), el Premi a la Comunicació i Divulgació de les TIC, i el Premi d’Honor de La Nit (el nom dels guanyadors es desvetllarà en el decurs de la mateixa cerimònia). També es farà un reconeixement especial a tres pioners de la recent història d’Internet a casa nostra: Sebastià Sallent, Artur Serra i Xavier Peiró, impulsors de la Fundació i2CAT, centre que després de dues dècades manté la mateixa vocació amb què va néixer: la de fomentar la recerca en tecnologies digitals de forma col·laborativa i oberta, posicionat Catalunya en el mapa de la innovació i la investigació a nivell internacional.

 

El conseller Torrent es farà càrrec de la cloenda d’aquesta 28a Nit, que presentarà la popular periodista Marta Bosch i estarà amenitzada per la música en directe dels Jazzing Quartet.

 

 

28a Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica
Quan: Dijous, 9 de març, a les 19.30h (acreditacions a partir de les 18.45h)
On: L’Auditori (Lepant, 150, Barcelona)
Més informació a www.lanit.cat / www.telecos.cat / www.enginyeriainformatica.cat
*Els mitjans interessats a cobrir aquest acte cal que s’acreditin abans de les 12h de dijous 9 de març a l’adreça comunicacio@lanit.cat (indiqueu necessitats tècniques)

Noticia relacionada. 28a Nit de les Telecomunicacions i la informàtica. Aconsegueix la teva entrada!

 

Total Page Visits: 544 - Today Page Visits: 2
Artículo anteriorLes I Olimpíades de Teleco sumen a Arduino com a patrocinador
Artículo siguienteEntrades gratuïtes pels col·legiats del COETTC a l’Advanced Factories 2023

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí