Curs Certificació energètica amb el CYPECAD MEP i el CYPETHERM HE Plus

482

El pròxim 21 de febrer comença el Curs Certificació energètica amb el CYPECAD MEP i el CYPETHERM HE Plus.

Data: 21 de febrer
Horari: De 10h a 13h
Lloc: CYPE Catalunya (Almogàvers, 66 2on Barcelona)

INSCRIURE’T

Per una banda, el CYPECAD MEP, és un programa per al disseny i dimensionament de l’envolupant, la distribució, i les instal·lacions de l’edifici sobre un model 3D integrat amb els diferents elements de l’edifici.

Per l’altra, el CYPETHERM HE Plus és un programa que ajuda a fer la Certificació de l’eficiència energètica dels edificis i justificació normativa de CTE DB HE 0 i HE 1 mitjançant un model de l’edifici per a simulació energètica calculat amb EnergyPlus.

Total Page Visits: 520 - Today Page Visits: 1

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí