Taller: Tecnologies Intel·ligents per crear ciutats més felices

1382

El pròxim 9 de febrer, a les 19h, tindrà lloc al Tech Talent Center (c/Badajoz 73, Barcelona) el Open Talent: “Tecnologies intel·ligents per crear ciutats més felices”, a càrrec de Bahaaeddin Alhaddad, expert en desenvolupament espacial urbà i investigador en l’àmbit de les smart cities en el Harwell Oxford Science & Innovation Campus – Starlab Ltd.
El lloc on vivim és clau per a la nostra felicitat. A les ciutats, les persones consideren que les escenes que inclouen elements naturals són de major qualitat visual que aquelles que només tenen característiques fetes per l’home. En aquesta conferència, Bahaaeddin Alhaddad ens parlarà d’aquesta qüestió a través de UNIQUE, un innovador estudi fruit de complexes anàlisi de dades geogràfiques a través de tecnologies intel·ligents, neurociència i psicologia que explica reveladors resultats sobre el benestar urbà que pot ajudar a convertir les nostres ciutats en llocs més feliços.

Els interessats podeu incriure-us a: INSCRIPCIÓ

Total Page Visits: 1436 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorConsulta per l’Adaptació del Reglament ICT al Reglament (UE) Nº 305/2011
Artículo siguienteL’Ajuntament de Tarragona ja aplica la Llei 39/2015

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí