La mayor parte de la WWW está dormida: hay 1.300 millones de sitios web online, pero solo 189 millones están activas

883

Tim Berners-Lee va publicar la primera pàgina web de la història el 6 d’agost de 1991, però el creixement d’Internet i d’aquella incipient World Wide Web —cura, senyors polítics, són conceptes diferents— seria molt lent: l’any 2000 només existien 17,1 milions de llocs web: avui existeixen gairebé 100 vegades més d’aquests llocs web.

Les dades revelen no obstant això que la major part de la World Wide Web està “adormida”. Dels gairebé 1.300 milions de llocs web online en aquests moments (la xifra canvia constantment) tan sols 189 milions estan actius segons Netcraft. VEURE NOTÍCIA a XATACA

Total Page Visits: 1427 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorAjuts als autònoms per fer front a les conqüències del COVID-19
Artículo siguienteCurs de CYPE online

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí