TrobaFira el punt de trobada dels instal·ladors professionals

1182

El 27 d’abril, el recinte Firal de Cornellà de Llobregat acollirà per 5è any consecutiu la nova edició de la TrobaFira la cita més important del món dels instal·ladors de Catalunya. Des de les 10 del matí fins a les 19 de la tarda els professionals instal·ladors podran conèixer de primera mà, entre els més de 50 expositors previstos aquest any, els nous fabricants, els últims materials del sector, distribuïdors, …
Durant la jornada hi haurà xerrades tècniques, zones de taller, demostracions, drons que mostraran la seva utilitat a l’hora de les inspeccions, impressora 3D, i molt més. L’entrada a la fira és gratuïta.
TrobaFira té com a objectiu apropar a tots els fabricants, distribuïdors i professionals catalans en un sol espai i va dirigida a totes les empreses instal·ladores i les relacionades amb el sector de Catalunya. Està organitzada per les Federacions Catalanes d’Empreses Instal·ladores Integrades AGIC-FERCA.
INCRIPCIONS

Total Page Visits: 1056 - Today Page Visits: 2
Artículo anteriorAssemblea General Ordinària del COETTC 2017
Artículo siguienteVIII Jornada Tècnica: Emprenedoria TIC

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí