Impuls a les energies renovables per afavorir la reactivació econòmica

633

El mes de juny passat es va publicar el Reial Decret que aprova mesures en matèria d’energia i en altres àmbits per a la reactivació econòmica. Amb aquest decret s’eliminen les barreres per al desplegament massiu de fonts renovables, definint nous models de negoci i contribuint a facilitar la recerca i innovació, fomentant l’eficiència energètica, entre altres qüestions.

En el context actual de pandèmia i desacceleració econòmica és important establir un marc estable que permeti a Espanya aprofitar el seu potencial, en termes de generació d’ocupació i activitat econòmica, lligat a una transició energètica neta, justa, fiable i econòmicament competitiva. Al temps, que es podrà reduir la factura de l’electricitat atès que les renovables s’estan mostrant com la font de generació més barata.

 

Reial Decret que aprova les mesures en matèria d’energia i en altres àmbits per a la reactivació econòmica.

 

Total Page Visits: 719 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorJornada: Grau en Telecomunicació una aposta de futur
Artículo siguienteDavid Rico: “Todos usamos las telecomunicaciones, sin saber de su importancia hasta que nos quedamos sin ellas”

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí