Jornada: Grau en Telecomunicació una aposta de futur

605

El pròxim 15 de juliol a les 12h es durà a terme online la jornada gratuïta “Grau en Telecomuncació, una aposta de futur” organitzada pel Colegio Oficial Ingenieros Técnicos de Telecomunicación/ Asociación Española de Graduados en Ingeniería de Telecomunicación (COITT/AEGITT) i la Conferencia de Directores de Escuelas con Grados de Ingeniería en el Ámbito de Telecomunicación (CODIGAT).

Coneixeràs de primera mà com estudiar una enginyeria en l’àmbit de les telecomunicacions és un repte apassionant, que t’ajudarà a aconseguir-lo i les experiències professionals de joves que van estudiar Teleco, als quals els podràs preguntar les teves inquietuds i dubtes.

L’objectiu és orientar, descobrir i compartir experiències sobre el futur de les Telecomunicacions en la societat i conèixer les sortides professionals del Grau en Enginyeria de Telecomunicació, en definitiva, comprendre que és ser Teleco.

Aquesta ponència va dirigida a tots els interessats en conèixer i aprendre el treball dels  Enginyers i Graduats en Telecomunicació, com ara, joves que accedeixen el pròxim curs a la Universitat, persones del sector de les telecomunicacions…

 

INSCRIPCIONS

 

 

Total Page Visits: 1523 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorCurs de Tècnic en Plans d’Autoprotecció
Artículo siguienteImpuls a les energies renovables per afavorir la reactivació econòmica

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí