Conveni COETTC i La Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica

602

El COETTC ha signat un conveni amb La Nit de les telecomunicacions i la informàtica, l’acte institucional pioner i de referència del sector de les Telecomunicacions i Tecnologies de la informació celebrat a Barcelona des de l’any 1995. La Nit és el punt de partida de les activitats del sector a Barcelona i la primera trobada de networking de l’any entre professionals, empreses, administració pública, associacions i institucions del sector TIC.

 

L’esdeveniment és, a més a més, el marc de lliurament dels Premis de La Nit: els premis Salvà i Campillo, guardons de prestigi que reconeixen la personalitat de l’any i l’emprenedoria, el premi Joan Clarke, de reconeixement al/la CIO destacat, l’Alan Turing, a la responsabilitat social, el premi a la Comunicació i Divulgació de les TIC, així com l’entrega del Premi d’Honor de La Nit.

 

El COETTC, com a partner de l’esdeveniment, compta amb descomptes pels col·legiats que hi vulguin assistir.

 

Més info

 

.
Total Page Visits: 617 - Today Page Visits: 2
Artículo anteriorXXV Jornades del Cable i la Banda Ampla a Catalunya 2021
Artículo siguienteEl COETTC i Telecos.cat col·laboren millorant les comunicacions dels punts de vacunació COVID

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí