Ampliat el termini per la subvenció de l’antenització fins 31 de desembre de 2020

604

Amb data del 28 de juliol de 2020 es van aprovar dos Reials Decrets relatius al procés del Segon Dividend Digital, on es modifica el termini per presentar les sol·licituds d’ajut per la instal·lació d’antenes, en les edificacions afectades per l’alliberament de la banda de freqüències 694- 790 MHz (segon dividend digital).  El termini s’allarga fins al 31 de desembre.  

Reial Decret 707/2020, del 28 de juliol. El qual regula la concessió directa de subvencions a prestadors de servei públic de comunicació audiovisual televisiva d’àmbit estatal i autonòmic, destinades a compensar els costos derivats de l’emissió simultània i transitòria dels seus canals de televisió durant el procés d’alliberament de la banda de freqüències 694-790 MHz (segon dividend digital) entre els dies 1 de juliol de 2020 i 30 de setembre de 2020, i pel qual es modifica el Reial Decret 392/2019, de 21 de juny, pel qual es regula la concessió directa de subvencions destinades a compensar els costos derivats de la recepció o accés als serveis de comunicació audiovisual televisiva en les edificacions afectades per l’alliberament de la banda de freqüències 694- 790 MHz (segon dividend digital).

 

A més d’ampliar el termini, destacar que queda modificat:

Uno. El apartado 1 del artículo 3 queda redactado del siguiente modo:
«1. Serán susceptibles de obtener subvención las actuaciones necesarias para la recepción o el acceso al servicio de comunicación audiovisual televisiva en las edificaciones regidas en comunidad de propietarios y sujetas al régimen de propiedad horizontal, que cuenten con sistemas de recepción afectados por el proceso de liberación del segundo dividendo digital, y que se realicen entre el 1 de junio de 2019 y el 31 de diciembre de 2020.»

Dos. El apartado 3 del artículo 12 queda redactado del siguiente modo:
«3. Las solicitudes de subvención se deberán presentar en el plazo que se indique en la convocatoria. El último día para presentar solicitudes será el 31 de diciembre de 2020. Para poder obtener la ayuda, la actuación subvencionable a que se refiere el artículo 3 deberá haber finalizado en todo caso con anterioridad al día 31 de diciembre de 2020.»

 

Així mateix us recordem que el 26 de setembre de 2019 es va obrir el termini perquè les comunitats de propietaris que assumeixin un cost com a conseqüència del Segon Dividend Digital puguin sol·licitar una subvenció econòmica.

 

Podeu trobar tota la informació per a sol·licitar els ajuts a www.televisiondigital.es

 

Total Page Visits: 1321 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorInformacions relatives a la COVID 19
Artículo siguienteEl Govern espanyol autoritza ajuts per 150 MEUR per la Banda Ampla de molt alta velocitat

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí