Torna Posa’t La Gorra! de PortAventura

655

Aquest any vine quan vulguis a PortAventura Park amb Posa’t la gorra!

 

La pandèmia de la COVID-19 ha impedit celebrar la festa Posa’t la Gorra! que any rere any  la Fundació PortAventura, en solidaritat amb l’AFANOC, fa a la plaça de la Xina. Però amb l’esforç de moltes persones, finalment aquest any es podrà gaudir de la jornada el dia que es vulgui fins el 10-01-2021. ENTRADA+GORRA 27€. Promoció de compra vàlida del 6 d’octubre al 6 de novembre.

 

Comprar entrada

 

Els fons aconseguits amb la venda de les gorres es destinaran a millorar la qualitat de vida dels infants i adolescents amb càncer i les seves famílies, donant atenció psicosocial integral, adequant hospitals, acollint a La Casa dels Xuklis i fent l’acompanyament des de les delegacions de Lleida i Tarragona. Us hi esperem!

 

Total Page Visits: 1140 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorCurs gratuït d’Iniciació a l’Arquimedes
Artículo siguienteMagnetrón, ¿cómo funciona?

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí