Decàleg de Protecció de Dades de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades

453

Us traslladem el decàleg sobre protecció de dades que ens ha fet arribar La Intercol·legial, de la qual el COETTC en forma part. El decàleg elaborat per l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) destaca i resumeix els aspectes més rellevants de la privacitat i la protecció de dades en el context actual. També aborda aspectes com menors i protecció de dades, dades mèdiques i dades especialment sensibles, xarxes socials, intel·ligència artificial, teletreball, internet de les coses, dispositius mòbils, consentiment i drets de protecció de dades, videovigilància i delegats/ades de protecció de dades.

 

Atès l’interès d’aquesta informació us adjuntem el document.

 

DECÀLEG

 

Total Page Visits: 496 - Today Page Visits: 2
Artículo anteriorIndicadors d’activitat 2020 sobre ICT, RITC i SAT-TDT
Artículo siguienteCurs on line “Expert en Alta Tensió i Centres de Transformació”

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí