Qué fer davant del soroll? Seminari en línia

453

Aquesta setmana, del 26 d’abril al 2 de maig, es du a terme la Setmana Sense Soroll. El Servei per la Prevenció de la Contaminació Acústica i Lumínica de la Generalitat de Catalunya  promou un seguit  d’activitats i accions, coincidint amb el Dia Internacional de Sensibilització envers el Soroll.

Entre les activitats que es realitzaran volem destacar el seminari en línia Què fer davant del soroll?, que s’impartirà el 29 d’abril de 19 a 20:15 h per l’Aïda Espinet, Graduada en Enginyeria de Sistemes Audiovisuals i Directora de projectes i Martí Capellas, del Servei de Prevenció i Control de la Contaminació Acústica i Lumínica.

 

El seminari va adreçat a la ciutadania en general i en ell s’explicarà que poden fer els ciutadans per evitar rebre i causar molèsties als seus veïns.

 

 

Inscripció gratuïta

 

Total Page Visits: 570 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorJornada Dia Mundial contra el Soroll “Solucions contra la contaminació acústica”. Telecos.cat
Artículo siguienteCurs on line “Expert en energies renovables”

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí