La vostra opinió pot anar més enllà

1325

Des de diversos mitjans de comunicació ens han demanat articles tècnics d’opinió sobre temes d’actualitat. Aquesta és una bona oportunitat per poder donar a conèixer més a fons la nostra postura davant de les notícies que apareixen diàriament a la premsa i que ens afecten tant a nosaltres com als ciutadans en general.
Així si tens alguna cosa a dir i vols que arribi a un sector de públic molt més ampli les podem fer arribar als medis sota el paraigües del nostre Col·legi. A més, es podrà compartir a les vostres xarxes socials donant valor afegit a la vostra tasca.
Exemples podrien ser sobre la Llei 39/2015, “Signatura digital obligatòria per tothom que treballa” amb afectació del 100% del PIB o els “Desnonats analògics en el mon digital” que afecta al 80% de la població adulta.
Hem de recordar que la nostra és una professió de i per les persones.

Ens podeu fer arribar les vostres opinions amb les vostres dades a info@coettc.info

Total Page Visits: 1062 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorNovetats en l’eina de verificació i certificació energètica del CTE-HE
Artículo siguienteEls Administradors de Finques també han d’estar col·legiats per exercir

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí