XXV Jornades del Cable i la Banda Ampla a Catalunya 2021

487

El pròxim 7 de juny se celebrarà a l’Auditori Blanquerna de la Universitat Ramon Llull (URL) de Barcelona les XXV Jornades del Cable i la Banda Ampla a Catalunya 2021, que es duran a terme de forma presencial i virtual, organitzades pel Centre d’Estudis sobre el Cable (CECABLE), Blanquerna-Universitat Ramon Llull, Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics de Telecomunicació de Catalunya (COETTC) i Federació Catalana d’Empresaris Instal·ladors de Telecomunicacions (Feceminte).

 

L’esdeveniment es durà a terme seguint estrictament les mesures de seguretat, de manera que podrà accedir a l’Auditori el percentatge d’assistents establert per les autoritats. Per compensar aquest fet, l’esdeveniment es podrà seguir en línia.

 

 

El creixement de l’oferta audiovisual interactiva, encapçalat pel HbbTV (Hybrid broadcast broadband Television), i la necessitat de banda ampla centraran els continguts de les XXV Jornades del Cable i la Banda Ampla a Catalunya-2021. “Les empreses i els usuaris d’entorn domèstic demanen cada vegada més banda ampla garantida, que pugui suportar demandes intensives i serveis interactius”, afirma el Dr. Joan Francesc Fondevila Gascón, director de CECABLE i professor titular d’Universitat.

 

Les Jornades, que s’integren en el projecte “Noves Formes de Publicitat Interactiva a la Televisió, Internet i els Mitjans Digitals”, comptaran amb nombroses conferències d’empreses i entitats.

  • “Universalización de la banda ancha en áreas rurales: soluciones wireless”. Ponent Joan Oliver Casanovas, director comercial de Wifidom.
  • “Los operadores neutros como motor de expansión telecomunicativa”. Ponent Natalia Gómez, directora comercial de Xarxa Oberta de Catalunya (XOC).
  • “KRILL como software de mutualización para operadores que comparten infraestructuras”. Ponent Ignacio Rojo, director técnico de Phicus Tecnología.
  • “Despliegues de banda ancha en zonas industriales”. Ponent David Andreu, responsable de Marketing de Anxanet.
  • “Cables de alta segregación: evolución y ventajas”. Ponent Rafael Calonge, CEO de Keynet.
  • “Banda Ancha para el Edge Computing”. Ponent Narcís Coll, Pre-Sales Manager Connect & xDomain de Evolutio, empowering the cloud.
  • “LOVEStv: la plataforma híbrida de los radiodifusores de la TDT”. Ponente Xavier Redón, product manager de Cellnex.
  • “HbbTV: tendencias en los contenidos”. Ponent Anna Martí, TV Product Engineer de Sony Europe.
  • Taula redona “¿Qué servicios pueden dinamizar el mercado telecomunicativo catalán?”. Moderador-ponent Dr. Joan Francesc Fondevila Gascón, director del CECABLE.
    Ponents Carles David Ferrer i Canosa, coordinador general de projectes de la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat de Catalunya; Agustí Argelich Casals, reconegut especialista en l’àmbit de les tecnologies de telecomunicació, membre del COETTC, consultor i membre de Society of Communications Technology Consultants i del Think Tank Intelligent Community Forum; Jordi López Benasat, vocal de Tecnologia i Societat de la Junta de l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat); Diego Otero, subdirector d’Anàlisis de Mercats de la Comisión Nacional de los Mercados y la Competencia (CNMC); Antonio Vidal, president de l’AOTEC; Xavier Edo, vicepresident de Feceminte i president de la comissió d’operadors.

 

Una bona oportunitat per poder posar-se al dia de les últimes novetats del sector en un entorn de networking i aprenentatge. Inscriu-t’hi!

 

Descarrega Programa

 

Entrades gratuïtes

 

 

Total Page Visits: 1120 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorBeques programes Màster UPM, conferències i sessió informativa
Artículo siguienteConveni COETTC i La Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí