Participa a la Marató de Donants de sang de Tarragona!

508

El COETTC-ACETT, col·laborant amb l’Ajuntament de Tarragona, ciutat un té la seu, us anima a participar en la Marató de Donants de sang de la ciutat, que es durà a terme el 17 i 18 de setembre el Recinte Firal de Tarragona.  Com en l’edició anterior la Marató se celebrarà durant dues jornades consecutives, de 9 a 21 hores, per acollir de forma esglaonada els donants i garantir totes les mesures de seguretat.

 

La campanya és un èxit de participació cada any, i aquest 2021 es marca el repte de superar les 600 donacions al llarg dels dos dies., amb l’objectiu d’incrementar les reserves de sang després de les vacances d’estiu, quan les donacions baixen al voltant d’un 30%.

 

Cita prèvia per donar sang i plasma
Tots els donants han de reservar cita prèvia  en el següent enllaç:

 

donarsang.gencat 

 

Total Page Visits: 546 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorEl COETTC a l’acte Institucional a Marçà en motiu de la Diada
Artículo siguienteBeques per a col·legiats. Programes Màster UPM

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí