Publicació subvencions UNICO-Edificis

593

A partir del dia 9 de setembre fins el 30 de juny de 2023 es podran sol·licitar els ajuts per a la millora de les infraestructures de telecomunicacions en edificis, adreçats a comunitats de propietaris d’edificis subjectes al règim de propietat horitzontal i construïts abans de l’any 2.000.

 

L’import total destinat a aquest programa és de gairebé 12M d’euros i la quantia màxima de la subvenció és diferent, en funció de l’actuació realitzada:

  • Infraestructura de telecomunicacions adaptada per a la radiodifusió sonora, televisió digital i banda ampla ultraràpida (instal·lació completa): 680 € de cost unitari * 35 habitatges * 70 % d’intensitat d’ajuda.
  • Infraestructura de telecomunicacions adaptada per a la radiodifusió sonora, televisió digital i banda ampla ultraràpida (instal·lació parcial, en no incloure per a radiodifusió sonora i televisió digital ni els elements de captació –antenes– ni d’adaptació –equipament de capçalera–): 600 € de cost unitari * 35 habitatges * 70 % d’intensitat d’ajuda.
  • Infraestructura de telecomunicacions adaptada, exclusivament, per a banda ampla ultraràpida: 485 € de cost unitari * 35 habitatges * 70 % d’intensitat d’ajuda. 

En tot cas, les actuacions hauran d’estar executades el 31 de desembre de 2023.

 

Resum UNICO ICT 

 

L’Ordre VPD/112/2022, de 16 de maig, va aprovar les bases reguladores d’aquestes subvencions. En aquestes bases s’estableixen els requisits necessaris, la documentació que cal presentar amb la sol·licitud, així com la justificació de les despeses subvencionables.

 

Més informació fent clic aquí.

 

Noticia relacionada: Webinar UNICO-Edificis

Total Page Visits: 648 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorFETS CRONOLÒGICS SOBRE LA CERTIFICACIÓ ENERGÈTICA A CATALUNYA
Artículo siguienteBeca 30% Màster UPM

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí