El COETTC parla amb l’EIT Urban Mobility

483

Al COETTC aprofitem totes les iniciatives possibles per tal de donar a conèixer la professió d’enginyer tècnic de telecomunicació i el valor que aquesta té per la societat. En aquesta ocasió  hem pogut parlar amb l‘EIT Urban Mobility, una iniciativa de l’Institut Europeo de Innovació i Tecnologia (EIT), sobre com connectem els vehicles i millorem el transport a través d’apps creades per ETTs.

Des del gener de 2019 EIT Urban Mobility treballa per fomentar canvis positius en la manera de moure’s per les ciutats per tal de fer-les llocs més habitables. Pretenen convertir-se en la iniciativa europea més gran que transformi la mobilitat urbana. El cofinançament de fins a 400 milions d’euros (2020-2026) de l’EIT, un organisme de la Unió Europea, ajudarà a fer-ho possible.

 

Veure vídeo “Com connectar vehicles en un món connectat?”

Vuere vídeo “Quan tindrem vehicles autònoms per les nostres ciutats?”

 

 

 

Total Page Visits: 749 - Today Page Visits: 2
Artículo anteriorWEBINAR “Softskills Keys to successful on-line presentations”
Artículo siguienteEntrades gratuïtes pels col·legiats del COETTC a l’Advanced Factories 2022

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí