Sorteig entrades per al Tomorrow.Building World Congress 2023

463

Del 7 al 9 de novembre al recinte de Gran Via Fira de Barcelona, no us perdeu Tomorrow.Building World Congress, l’espai de debat i exposició que abordarà la transició verda i digital de la construcció.

Celebrat en el marc del Smart City Expo World Congress (SCEWC), té com a objectiu catalitzar un canvi positiu en la forma en què planifiquem, construïm, renovem i operem edificis i infraestructures urbanes. Accelerem un canvi cap a un model circular i digitalitzat que garanteixi eficiència, resiliència i ciutats netes zero.

El congrés desplegarà un programa de conferències conjuntament amb un espai d’exposició amb marques innovadores del sector amb l’objectiu de reunir a tot l’ecosistema de la construcció sostenible per tal de compartir els avançaments que ja estan transformant aquesta indústria.

 

El COETTC conscient de la relació dels graduats i ETTs amb el sector (CEEE, instal·lacions, energies renovables…) i la importància de conèixer totes les tendències futures, sortejarà entre els col·legiats apuntats 10 entrades que durant 3 dies permetran accedir a:

  • Programa complet del Congrés
  • Session a l’Auditori
  • Àrea d’exposició de Tomorrow.Building & Tomorrow.Mobility World CongressSmart City Expo World CongressTomorrow.BlueEconomy i Puzzle X
  • Cerimònia i festa dels premis World Smart City
  • Esdeveniments secundaris oberts
  • Sessions Agoras & Innovation Plaza

 

FORMULARI SORTEIG

 

*Es prioritzarà els col·legiats amb més de dos anys d’antiguitat i apuntats des del Taulell d’anuncis.

 

Total Page Visits: 460 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorÈxit The District 2023 amb la participació de 10.467 professionals
Artículo siguienteCurs IA: ChatGPT i generació de continguts

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí