Cobertura mòbil. Entrevista La Xarxa al COETTC

505

El passat 2 de març, durant el Mobile World Congress, La Xarxa de Comunicació Local -una plataforma multimèdia de producció de continguts per a mitjans de comunicació locals promoguda per la Diputació de Barcelona- es va posar en contacte amb el COETTC per consultar sobre les dades de cobertura de les operadores mòbils, ja que des del 2017 aquestes dades no són publiques i la informació que podem trobar no és del tot fiable. El que si es sap, és que punts de l’Aran, el Pirineu de Girona i Lleida, Catalunya Central, Terres de l’Ebre i municipis costaners la senya és inexistent.

 

El COETTC fa temps que reclama que la nova llei de telecomunicacions permeti a les administracions locals poder oferir serveis de telefonia per tal de solucionar aquestes mancances en algun territoris. Veure Noticia i/o Programa

 

       

 

 

Total Page Visits: 642 - Today Page Visits: 2
Artículo anteriorJornada formació: ISACA BCN “La seguretat també és industrial”
Artículo siguienteConvocatòria Premis DonaTIC 2022

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí