L’intrusisme professional exposat pel COETTC a l’Acusticat

396

Com ja us vam anunciar durant el mes d’abril, el COETTC va participar en les jornades del congrés Acusticat -l’esdeveniment de referència del sector acústic a escala de Catalunya- amb el dilema “L’intrussisme professional”. Aïda Espinet –Enginyera Acústica i Vicepresidenta de l’ACETT- va coordinar conjuntament amb el Degà del COETTC, Jordi Farré i la col·laboració de Jordi Izquierdo –ETT i vocal del COETTC-ACETT- el dilema “Intrusisme Laboral”.

 

En l’acte s’abordà la problemàtica de la mala praxi en l’àmbit professional de l’enginyeria acústica (lloguer d’equips de mesura que no estan calibrats, fer  mesures sense seguir el procediment indicat per l’ordenança, lliurament de projectes acústics amb  solucions correctores sense aplicar càlculs científics…) i qui hauria de ser la persona (Administració) responsable de filtrar els projectes elaborats de manera incorrecta?

 

Veure vídeo

 

Total Page Visits: 871 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorÚltimes places! Curs “Recorregut vital pel Blockchain”
Artículo siguientePremis Talent. Premi d’honor “We Talent” a Michael Blackman

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí