Celebrem el #DiaMundialTIC amb l’IOTSWC side event “Les tecnologies digitals per a un ENVELLIMENT SALUDABLE”

702

El pròxim 12 de maig, amb motiu del #DiaMundialTIC, les entitats més importants de Telecomunicacions de Catalunya, l’Associació Catalana d’Enginyeria de Telecomunicació i Tecnologies Digitals (Telecos.cat), el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF), el Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics de Telecomunicació de Catalunya (COETTC) i Ones Associació Catalana d’Enginyers Tècnics de Telecomunicació (GrausTIC) organitzem la jornada “Les tecnologies digitals per a un envelliment saludable(16.15 a 19h) a l’IOT Solutions World Congress.

Aquest any, el Dia Mundial de les Telecomunicacions, Internet i la Societat de la Informació  se centrarà en el paper que les Telecomunicacions i les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) han de jugar a l’hora de garantir un envelliment saludable i l’important paper que tenen les tecnologies digitals a l’hora d’ajudar les persones a mantenir-se sanes, connectades i independents financera, emocional i físicament, en un moment on la tendència demogràfica és l’envelliment de la població mundial (per primera vegada en la història de la humanitat els majors de 60 anys superen els menors de 5). Vídeo

La jornada està emmarcada dins les activitats de la Unió Internacional de les Telecomunicacions (ITU) per celebrar aquesta efemèride.

 

Dia i hora: Dijous, 12 de maig de 16.15 a 19h (acreditacions a partir de les 15.45h)
Lloc: IOTSWC-Recinte Firal Gran Via-Hall 4-Entrada Est (Paralel Room Cybersecurity Congress; veure mapa)
Inscripció gratuïta (places limitades)*

 

INSCRIPCIONS

Tots els inscrits rebran un CODI D’INVITACIÓ per registrar-se a l’IOTSWC (imprescindible per poder accedir a aquesta activitat). Aquest registre (Expo Pass) dóna dret a gaudir de l’àrea expositiva de l’IOTSWC i el BCN Cibersecurity Congress (del 10 al 12 de maig), a assistir a totes les conferències programades el 12 de maig i a visitar l’àrea expositiva de la fira audiovisual ISE (del 10 al 12 de maig).

 

PROGRAMA:

15.45h Acreditacions.
16.15h Benvinguda institucional, a càrrec de Pedro Linares, president de Telecos.cat, de Dani Pujol, president de GrausTIC.
16.20h Inauguració oficial, a càrrec de Roger Bou, director de l’IOTSWC, i de Mike Blackman, director de l’ISE.
16.30h Vídeo-salutació de Houlin Zhao, secretari general de la ITU.
16.35h Panell d’experts:
Modera: Marta Serrabou,Key Account Manager d’Alcatel-Lucent Enterprise.

  • TIC i Benestar social, a càrrec de Pachi Rivas, responsable del Servei Local de Teleassistència de la Diputació de Barcelona.
  • Model TIC a Salut en cronicitat i atenció integrada, a càrrec d’Òscar Solans, responsable funcional d’eSalut de l’Àrea de sistemes d’informació del CatSalut i de la Coordinació general de les TIC.
  • TIC i Banca, a càrrec de Luis Echavarri Lasa, director d’Analítica i Intel·ligència Artificial de Banc Sabadell.
  • Ètica digital des del disseny per a persones grans, a càrrec de Ramon Arnó, advocat especialista en aspectes jurídics de la societat de la informació i CEO del portal “La família digital”.
  • Les TIC i l’oci per a gent gran, a càrrec d’Isabel Trias de Bes, responsable de Màrqueting de BE65 i especialista en el segment Sènior del RACC.

17.35h Torn obert de paraules.
17.50h Acte de cloenda, a càrrec d’Eduard Martin, degà del COEINF, i de Jordi Farré, degà del COETTC.
18.00h Copa de cava-networking.
19.00h Fi de l’acte.

 

Total Page Visits: 780 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorWebinar gratuït “myNET Campus: Solució digital per als teus projectes de veu i dades”
Artículo siguienteÚltimes places! Curs “Recorregut vital pel Blockchain”

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí