Premis Talent. Premi d’honor “We Talent” a Michael Blackman

521

Aquest passat divendres 6 de maig, el COETTC va assistir als Premis Talent 2022 de la Cambra de Comerç de Barcelona. Els Premis Talent reconeixen des de fa vuit anys projectes innovadors en 30 categories diferents, organitzades dins de 5 grans blocs: Economia, Ciència i Tecnologia, Humanisme, Sostenibilitat i Cultura.

 

 

Els Premis estan organitzats per la Fundació Impulsa Talentum i la Cambra de Comerç de Barcelona amb l’objectiu d’identificar i reconèixer els millors projectes de Catalunya. 

 

 

Aquest any, el premi d’honor “We talent” a estat lliurat a l ’empresari alemany Michael Blackman, fundador i CEO d’Integrated Systems Europe (ISE), l’exposició més gran del món de sistemes audiovisuals i professionals de sistemes d’integració, un lloc on mercats i persones es donen cita per col·laborar, aprendre i fer negocis. ISE acull nombroses conferències prèvies i en exposició -AVIXA i CEDIA- a més de mostrar discursos magistrals i programes extensius de desenvolupament professional.

 

 

 

 

Total Page Visits: 948 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorL’intrusisme professional exposat pel COETTC a l’Acusticat
Artículo siguienteConvocatòria Eleccions a la Junta de Demarcació del COETTC. 2022

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí