El COETTC als Premis PIMEC’22

349

El passat 27 de juny, es va celebrar al Camp Nou la 35a edició dels Premis Pimes, distingint les millors iniciatives empresarials desenvolupades a Catalunya l’any 2021 en diferents àmbits, tot coincidint amb el Dia Nacional de l’Empresa a Catalunya i el Dia de les MIPIMEs de les Nacions Unides. A l’acte i va participar el president de la Generalitat, Pere Aragonès, el president del  Govern d’Espanya, Pedro Sánchez i l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau.

 

En el transcurs de l’acte, es va celebrar un sopar de caràcter solidari, que un any més destinarà íntegrament els ingressos obtinguts a apadrinar el programa emppersona d’ajut a la segona oportunitat que duu a terme la Fundació PIMEC.

 

Pere Aragonès amb Aïda Espinet

 

Més de 1.400 persones, entre les quals es trobaven el Sr. Jordi Farré i la Sra. Aïda Espinet, degà i vice-degana del COETTC-ACETT, van assistir a la demanda de la patronal, en el qual requerien a les autoritats presents, un diàleg sincer que  permeti arribar a consensos i compromisos i una reforma de l’Administració, per tal que sigui més eficaç i eficient.

 

 

 

Intervenció Pedro Sànchez

Durant les intervencions, Pedro Sánchez destacava que cal fer front al canvi climàtic per equilibrar l’evolució del preu del gas a conseqüència de la guerra, mentre Pere Aragonès defensa una reindustralització, facilitant l’emprenedoria i posant el valor els punts forts de Catalunya. Ada Colau per la seva part ha reclamat millorar qüestions com la qualitat mediambiental, la igualtat, una ocupació de qualitat o la creació d’start-ups”, enfortint el teixit productiu amb accions sostenibles i respectuoses amb el model de ciutat que necessitem. “No hi ha canvi sense les pimes i els autònoms, sou els agents del canvi sostenible i de futur per fer de Barcelona la millor ciutat per emprendre i crear negocis”, ha matisat.

 

Total Page Visits: 338 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorCurs: Elaboració de projectes ICT
Artículo siguientePremis Millors expedients acadèmics EETAC

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí