Publicació de la Instrucció 1/2019 amb relació al procediment a seguir per inspecció PCI

883

La Direcció General d’Energia ha publicat la Instrucció 1/2019 (que va entrar en vigor el 02/02/2019) amb relació al procediment a seguir en l’aplicació de la disposició transitòria quarta del Reglament d’instal·lacions de protecció contra incendis (RIPCI), aprovat pel Reial Decret 513/2017, de 22 de maig, sobre la primera inspecció periòdica de les instal·lacions existents.

En aquesta instrucció  s’estableix el procediment i determina la documentació necessària perquè l’Organisme de Control pugui fer la primera inspecció d’una instal·lació de protecció activa contra incendis.
Per a la posada en servei, la modificació, el canvi de titular o la baixa d’instal·lacions de
PCI ubicades a Catalunya, els seus titulars han de presentar a una declaració responsable en la qual manifestin que compleixen amb tots els requisits.
Tots aquests tràmits s’han de dur a terme a través de la signatura digital i s’han de presentar telemàticament amb certificat electrònic.
Al Reglament d’instal·lacions de protecció contra incendis (RIPCI) s’indica la necessitat que els titulars de les instal·lacions de protecció contra incendis, ens els pàrquings que tenen unes dimissions iguals o superiors a 500 m², han de fer la inspecció periòdica de les seves instal·lacions cada 10 anys, mitjançant un organisme de control acreditat, el qual avaluarà el compliment de la legislació aplicable a la instal·lació.

Total Page Visits: 954 - Today Page Visits: 2
Artículo anteriorCreació del portal per a subastes electròniques de l’ATC
Artículo siguienteLa XXIV Jornades del Cable i la Banda Ampla escalfent motors

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí