Premis Millors expedients acadèmics EETAC

903

Després de dos anys amb restriccions i actes suspesos per culpa de la pandèmia, el dissabte 2 de juliol es va poder celebrar l’acte de Graduació, de la promoció 2020/2021/2022, de l’Escola d’Enginyeria de Telecomunicacions i Aeroespacial de Castelldefels, l’EETAC. Durant l’acte, va tenir lloc el lliurament dels Premis als Millors Expedients Acadèmics en Graus d’Enginyeries de Telecomunicació i l’entrega dels títols habilitants amb distinció especial amb els quals, els COETTC dóna la benvinguda a la professió als premiats.

 

 

Jordi Izquierdo, Lorena Abadal i Ignacio Sánchez, vocals del COETTC-ACETT van ser els encarregats de lliurar el premi a l’alumne Marc Llansa, de l’EETAC, a qui se li va atorgar una doble menció pel Millor Expedient en Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació i Enginyeria Telemàtica,  promoció 2021.

 

Els altres quatre guardonats de l’ETTAC van ser Estefanía Guillena i Albert Compte, Millors Expedients en Sistemes de Telecomunicació (promocions 2020 i 2022) i Roger Sánchez i Jaume Tabernero (promocions 2020 i 2022) pels Millors Expedients del Grau en Enginyeria Telemàtica.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Total Page Visits: 937 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorEl COETTC als Premis PIMEC’22
Artículo siguienteJornada formació ISACA BCN: “Espionatge en l’era digital”

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí