Diari de Tarragona. Especial Col·legis professionals

699

El passat divendres 22 de juliol, el Diari de Tarragona va publicar un especial sobre els Col·legis Professionals i com aquestes institucions públiques, que van néixer amb l’objectiu d’ordenar l’exercici de determinades carreres i vetllar pels interessos comuns, han ampliat els seus objectius per intentar protegir (a més dels seus col·legiats) també als usuaris, consumidors i clients.

 

Entre altres Col·legis (Metges, Administradors de Finques, Enginyers Tècnics Industrials, Infermeres…), el COETTC no ha dubtat en col·laborar amb el mitjà i donar a conèixer la importància de la professió i la col·legiació. “Representem, per una banda, els professionals de telecomunicacions, els nostres col·legiats i, per l’altra, defensem els ciutadans dels problemes que puguin derivar-se de l’exercici de la professió”, van explicar el degà i vicedegana del COETTC.

 

També van remarcar la importància, en un moment en què les telecomunicacions les trobem a cada racó i cada acció, la necessitat de facilitar l’adaptació a tots aquells que els hi pugui costar (com poden ser les persones més grans) amb la col·laboració de les administracions i de professionals col·legiats, professionals obligats a fer la seva feina bé.

 

Aïda Espinet, la pimera vicedegana del COETTC, va accentuar que en aquest moment hi ha una manca de dones a algunes enginyeries “Estem lluitant per tal que des de les escoles, les nenes vegin que si els agrada i s’hi volen dedicar, ho poden fer, que no hi ha distinció entre homes i dones, això no té cap sentit. Ha d’haver-hi una igualtat”.

 

Especial Col·legis Professionals (COETTC p.5)

 

Més noticies del COETTC als mitjans

 

Total Page Visits: 718 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorCurs: Introducció a Dispositius connectats IoT amb ESP8266
Artículo siguienteEl COETTC amb la Intercol·legial al Liceu

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí