El COETTC al cicle d’esmorzars Alcaldables de BCN de l’ACEDE

342

Aquest passat dilluns 20 de febrer, Aïda Espinet, vicedegana del COETTC va assistir al cicle “Alcaldables de Barcelona” organitzat per ACEDE, l’Associació Catalana d’Executius, Directius i Empresaris, associació que agrupa empresaris de diferents sectors, representants polítics de tots els partits, agents socials, patronal i sindicats per tal de col·laborar de forma eficient i assolir una Catalunya més competitiva i compromesa amb la societat.

 

L’objectiu d’aquestes trobades és fer arribar les propostes elaborades per la Taula Barcelona ’23 als diferents candidats a l’alcaldia, que en aquesta ocasió comptava amb Xavier Trias.

 

El COETTC, com a representants del sector de les Telecomunicacions i per tal de sumar esforços, va col·laborar durant el col·loqui amb tres propostes relacionades amb el nostre sector:

  • Retirar el cablejat de telèfon i fibra de les façanes dels edificis, minimitzants l’impacte visual que tenen aquests en les nostres ciutats i poblacions.
  • Pal·liar els efectes que provoca l’escletxa digital en la gent gran.
  • L’electrificació. Substituir els combustibles fòssils per electricitat en tots els sectors per tal de combatre el canvi climàtic.

Total Page Visits: 1160 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorAïda Espinet, vicedegana del COETTC, a la conferència “El soroll. Com evitar-lo?”
Artículo siguienteJornada formació ISACA BCN: Eixos transposició Directiva 2019/1937 “Directiva «Whistleblowers»”

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí