Un any més el COETTC participa a les jornades del Cable i la Banda Ampla a Catalunya

1126

El COETTC participa i col·labora activament a les Jornades del Cable i la Banda Ampla a Catalunya que s’han celebrat en els última anys, i aquest no serà una excepció. Així, els pròxims 4 i 5 d’abril de 2017 al 22@ de Barcelona (Auditori del Campus de la Comunicació Poblenou de la Universitat Pompeu Fabra), el Col·legi participarà en una de les taules rodones que es duran a terme durant aquest esdeveniment i al qual li dona tot el seu suport, ja que, les comunicacons són uns dels pilars de la nostra professió.
Les jornaades estan organitzades pel Centre d’Estudis sobre el Cable (CECABLE), l’Associació Catalana d’Operadors de Telecomunicacions per Cable (Acotec) i la Universitat Pompeu Fabra (Departament de Comunicació i Observatori de la Comunicació Científica), amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, col·legis professionals del sector i altres entitats, entre ells, el COETTC. PROGRAMA
INSCRIPCIÓ JORNADES

Total Page Visits: 947 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorIndicadors d’activitat sobre ICT/RITC/SAT-TDT
Artículo siguienteConvocada la plaça de la discòrdia a l’Ajuntament de Cunit

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí