Ajudes a les televisions per les despeses de les emissions simulcast exigides pel 2DD

695

El BOE ha publicat els dos Reials decrets pels quals es concedeixen ajudes a les TV ´s públiques i privades per a fer front a les despeses derivades de les emissions en simulcast, exigides pel procés del 2n Dividend Digital:

  • REIAL DECRET pel qual es regula la concessió directa de subvencions a prestadors
    privats del servei de comunicació audiovisual televisiva destinades a compensar els costos derivats dels canvis a realitzar en els equips de transmissió per a la seva adaptació a les noves freqüències planificades pel procés d’alliberament de la banda 700 MHz (segon dividend digital).
  • REIAL DECRET pel qual es regula la concessió directa de subvencions a prestadors
    del servei públic de comunicació audiovisual televisiva d’àmbit estatal i autonòmic, destinades a compensar els costos derivats de l’emissió simultània i transitòria dels seus canals de televisió durant el procés d’alliberament de la banda de freqüències 694-790 MHz (segon dividend digital) entre els dies 1 de juliol de 2020 i 30 de setembre de 2020, i pel qual es modifica el Reial decret 392/2019, del 21 de juny, pel qual es regula la concessió directa de subvencions destinades a compensar els costos derivats de la recepció o accés als serveis de comunicació audiovisual televisiva en les edificacions afectades per l’alliberament de la banda de freqüències 694-790 MHz (segon dividend digital).

Notícies relacionades:

31 d’octubre data definitiva per la implantació del 2on Dividend DigitalReunió desplegament del 2on Dividend Digital 2020 i canvis directes 
Total Page Visits: 730 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorEl Govern espanyol autoritza ajuts per 150 MEUR per la Banda Ampla de molt alta velocitat
Artículo siguiente246 MEUR d’ajuts per a projectes de renovables

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí