Invitació Tour pel Blockchain Solutions World i IoT Solutions World Congress

989

El pròxims dies 16, 17 i 18 d’octubre, Barcelona acollirà les fires del Blockchain Solutions World i l’IoT Solutions World Congress on hi participaran diverses empreses catalanes que presentaran solucions tecnològiques basades en les tecnologies blockchain i IoT.

La Blockchain Solutions World va dirigida a empreses usuàries, organitzacions buscant noves oportunitats de negoci, professionals de l’àmbit del blockchain o bé administració pública.
Dimecres 17 d’octubre de 11 a 12 s’organitza un Tour per conèixer in situ aquestes tecnologies, quines solucions hi ha actualment en el mercat i com aquestes poden ajudar a la vostra organització a reduir costos, millorar eficiències i optimitzar recursos.

Els interessats en assistir-ho heu d’omplir aquest FORMULARI

Després del Tour, els assistents podran seguir visitant lliurement les fires del Blockchain Solutions World i l’IoT Solutions World Congress. A l’estand Blockchain Catalonia podran conèixer a diverses empreses del sector.

 

Total Page Visits: 5279 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorEntrades gratuïtes per assistir al Barça B-Villareal B
Artículo siguienteEntrades per al IoT Solutions World Congres a Barcelona

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí