El COETTC defensa a un treballador amb EHS, electrosensibilitat, dels errors tècnics de l’Administració- (cat)

3930

En aquest cas, s’ha elaborat un informe on es denuncia que els amidaments tenen errors bàsics i que els informes aportats estan subscrits per professionals sense qualificació en aquest àmbit.

El col·legi ha elaborat un informe no favorable sobre dos documents realitzats pels tècnics de riscos laborals dels Serveis Territorials de Tarragona del Departament d’Ensenyament amb l’ajuda del de Treball de la Generalitat després que una treballadora hagi sol·licitat al col·legi que es pronuncií sobre la seva validesa. L’expedient obert està relacionat amb un accident de treball per electrosensibilitat EHS d’una treballadora pública.
El COETTC, després d’estudiar l’informe aportat, denuncia que els amidaments tenen errors bàsics i que estan subscrits per professionals sense qualificació en aquest àmbit.
Escrit i informe enviat a Assumpció G. B. cap del Servei de Personal Docent
El col·legi demana a l’Administració Pública redreci aquesta situació, ja que, a més a més d’una pèrdua de temps, provoca un gran perjudici a la persona afectada i es malbaraten diners públics. Sobretot quan hi ha professionals totalment qualificats que desenvolupen la seva tasca tal com ha de ser.
Estem davant d’un problemàtica que cada vegada és fa més gran per no abordar-lo d’una forma científica i buscar les solucions correctes.

Notícies relacionades:
· Un ‘teleco’ amb electrosensibilitat obté la incapacitat per treballar entre wifis.
· Sentència pionera: Reconeixen l’electrosensibilitat com accident laboral.
· Notícies Tv1. Sentència reconeix l’electrosensibilitat com accident laboral.


El COETTC defiende a un trabajador con EHS, electrosensibilidad, de los errores de la Administración pública- (cast)

En este caso, se ha elaborado un informe donde se denuncia que las mediciones tienen errores básicos y que los informes aportados están subscritos por profesionales sin calificación en este ámbito.

El colegio ha elaborado un informe no favorable sobre dos documentos realizados por los técnicos de riesgos laborales de los Servicios Territoriales de Tarragona del Dept. de Ensenyament con la ayuda del Dept. de Treball de la Generalitat después que una trabajadora haya solicitado al colegio que se pronuncié sobre su validez. El expediente abierto está relacionado con un accidente de trabajo por electrosensibilitat EHS de una trabajadora pública.
El COETTC, después de estudiar el informe aportado, denuncia que las mediciones tienen errores básicos y que están subscritas por profesionales sin calificación en este ámbito.
Escrito e informe enviado a Asunción G. B. Jefe del Servei de Personal Docent 
El colegio pide a la Administración Pública que enderece esta situación, puesto que, además de una pérdida de tiempo, provoca un gran perjuicio a la persona afectada y se derrocha dinero público. Sobre todo cuando hay profesionales totalmente cualificados que desarrollan su tarea tal como debe ser.
Estamos ante un problemática que cada vez es hace más grande por no abordarlo de una forma científica y buscar las soluciones correctas.

Noticias relacionadas:
· Un “teleco” con electrosensibilidad obtiene la incapacidad para trabajar con “wifis”
·
Sentencia pionera: Reconocen la electrosensibilidad como accidente laboral
·
Noticias Tv1. Sentencia reconoce la electrosensibilidad como accidente laboral.

Total Page Visits: 4249 - Today Page Visits: 2
Artículo anteriorReial Decret 115/2017 sobre comercialització i manipulació de gasos fluorats
Artículo siguienteOberta consulta per l’elaboració de l’Estratègia Digital per una Espanya Intel·ligent

1 COMENTARIO

  1. Em sembla molt be aquest escrit on es demana rigor en un tema laboral tan seriós.Cada tecnic sap fer la seva feina.Les ones electriques regulen lénergia del cos i la comunicacio cel.lular.I quan hi ha un exces a léntorn ens interfereixen les funcions vitals.
    Equilibrem el bon us a favor de les persones.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí